top of page
6a05e8145cba05febcc3b52c67fc0f96.jpg

Steen Andreasen

Bas og trækbasun m.m.

Musik er den rene livsglæde! Når man i cykelsport taler om gode ben, må vi her tale om gode ører. Steen skifter efter stilart mellem kontrabas og elbas.

Når Steen griber sin trækbasun, giver det lydbilledet et behageligt twist. Steen har erfaring fra musik-undervisning, -ledelse mm, men musikudførelsen er den rene livsglæde.

På Steens CV står der såvel klaverstemmer samt mangeårig musiklærer. 

Dan Romme

Piano og synthesizer m.m.

Gennem musikalsk med kæmpe erfaring.

Dan har gennem årene medvirket i adskillige sammenhænge, der har givet en masse rutine. Dan har arbejdet som teatermusiker, revykomponist og spillet alt fra kirkekoncerter over orgeljazz til populærmusik.

 

Fuld af overskud leger Dan med musikken og spiller med humor. Har sans for at være med til at bygge festen op og skabe den rette stemning.

Niels Andreasen

Trommer og tværfløjte m.m.

Musik, musik og musik! Gennem tiden har Niels arbejdet med mange facetter og genrer af musikken fra undervisning, over markedsføring til egentlig musiker.

Niels er til daglig Salgschef i Borg Sound, men når der skal være fest, tager han stikkerne i egen hånd og leverer indfølt trommespil under dineren og et groovy beat, når der skal danses.

Live musik i særklasse!

bottom of page